» Sıkca Sorulan Sorular  


Demolarınız ile ilgili sorular:
Soru 1: Demomuzu nereye göndermeliyiz?
Soru 2: Parçalarımızı MP3 formatında e-mail olarak gönderebilirmiyiz?
Soru 3: Demomuz için size grubumuzun internet adresini yada myspace adresini göndersek ordan dinleyemezmisiniz?
Soru 4: Demomuzun size ulaşıp ulaşmadığını yada görüşlerinizi nasıl öğrenebiliriz?
Gruplarımız ile ilgili sorular:
Soru 5: Raven Records gruplarının yeni albüm ve konser tarihleri gibi haberlerini nerden alabilirim?
Soru 6: Gruplarınızla nasıl iletişime geçebilirim?
Online satış ile ilgili sorular:
Soru 7: Raven Records'un çıkarmış olduğu albümleri nasıl satın alabilirim?
Soru 8: Albüm satın aldığımda kargo ücreti ne kadar ödeyeceğim?
Soru 9: Bir kaç ürün birden aldığımda aynı kargo ile gönderiyormusunuz?
Stüdyolarımız ile ilgili sorular:
Soru 10: Stüdyo Raven'ın prova ve kayıt ücretleri nedir?
Soru 11: Parça başına ücret yada tüm günlük olarak ücretlendirme yapıyormusunuz?
Soru 12: Stüdyo ekipmanlarını konserler için yada kişisel kullanımlarımız için kiralıyormusunuz?

Sıkca Sorulan Sorular:

Soru 1: Demomuzu nereye göndermeliyiz?
Cevap: Reşit Galip Cad. 11/A 06700 Küçükesat / ANKARA , adresine gönderebilirsiniz.

Soru 2: Parçalarımızı MP3 formatında e-mail olarak gönderebilirmiyiz?
Cevap: Hayır, sadece CD formatında göndereceğiniz demolar dikkate alınacaktır, ayrıca CD ile birlikte göndereceğiniz Biografi, Fotoğraf ve iletişim adresleri gibi kimi bilgiler ile ciddiyetinizde dikkate alınacaktır. Başa Dön

Soru 3: Demomuz için size grubumuzun internet adresini yada myspace adresini göndersek ordan dinleyemezmisiniz?
Cevap: Hayır, malesef stüdyo ortamında dinlemek için CD formatında demonuz elimize ulaşması gerekiyor. Siz ne kadar bize dinletmek için uğraşırsanız bizde okadar dinlemek için uğraşırız. Başa Dön

Soru 4: Demomuzun size ulaşıp ulaşmadığını yada görüşlerinizi nasıl öğrenebiliriz?
Cevap: Gönderilen tüm demolar alındığında size paketiniz elimize ulaşmıştır şeklinde, göndereceğiniz e-mail adresi ile iletişime geçilecektir. Ancak ilgilendiğimiz takdirde sizinle sonradan kontakt kurulacaktır. Bunun için gönderdiğiniz demolarınız için lütfen mesaj ve e-mail göndermeyiniz. Başa Dön

Soru 5: Raven Records gruplarının yeni albüm ve konser tarihleri gibi haberlerini nerden alabilirim?
Cevap: Sitemizin haberler bölümünde en güncel haberlere ulaşabilir ve bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Ayrıca e-mail grubumuza üye olarakda bütün yenilikler ve gelişmelerden e-mail yolu ile haberdar olabilirsiniz. Başa Dön

Soru 6: Gruplarınızla nasıl iletişime geçebilirim?
Cevap: Gruplar sayfamızdan tüm gruplarımızın iletişim adresleri mevcuttur oradan ulaşabilirsiniz. Ulaşamadığınız takdirde mesajınızı info@ravenrecords.net adresine gönderin biz sizin için gruplara ulaştıralım. Başa Dön

Soru 7: Raven Records'un çıkarmış olduğu albümleri nasıl satın alabilirim?
Cevap: Bir çok müzik marketde bulabileceğiniz gibi, online olarakda sitemizden satın alabilirsiniz. Kredi kartınıza isterseniz taksit seçeneğide bulunan SHOP bölümüne bakın. Başa Dön

Soru 8: Albüm satın aldığımda kargo ücreti ne kadar ödeyeceğim?
Cevap: Kargo şirketi olarak Yurt İçi firmasıyla çalışıyoruz, Türkiye genelinde ortalama 5 YTL. kargo ücreti tutuyor. Ama isterseniz sitelerinden de hesaplama yapabilirsiniz. Başa Dön

Soru 9: Bir kaç ürün birden aldığımda aynı kargo ile gönderiyormusunuz?
Cevap: Evet, birden fazla aldığınız ürünlerde bize göndereceğiniz adres bilgilerinde aynı olması durumunda, aynı kargo ile daha hesaplı olarak ürünlere sahip olabilirsiniz. Başa Dön

Soru 10: Stüdyo Raven'ın prova ve kayıt ücretleri nedir?
Cevap : Stüdyomuzda bir saat prova ücreti 15 YTL. , kayıt ücretlerimiz ise hücum kayıt 20 YTL. kanal kayıt ise bir saati 45 YTL.dir. Başa Dön

Soru 11: Parça başına ücret yada tüm günlük olarak ücretlendirme yapıyormusunuz?
Cevap : Evet, ikiden fazla parçalarınız için parça başına 350 YTL. yada günlük toplam 8 saatlik bir kanal kayıt çalışması için promosyonumuz ise 300 YTL. dir. Başa Dön

Soru 12: Stüdyo ekipmanlarını konserler için yada kişisel kullanımlarımız için kiralıyormusunuz?
Cevap : Evet kiralıyoruz bunun için telefon etmeniz yeterlidir. 0312 4365321 telefon numaramız. Başa Dön

Mail Grubuna Üye Ol
» Yeni Albümler  
Diken
İsyan
CD - 2008 SATIN AL
Episode 13
Pitch Black
CD - 2008 SATIN AL
Freedom Gray
Blackout Diary
CD - 2008 SATIN AL
Kasatura
Cruel Killers
EP - 2008 SATIN AL
» Örnek Parçalar  

DİKEN - İsyan
Komando

Episode 13 - Pitch Black
Pitch Black
Freedom Gray - Blackout Diary
Others In Colors
Kasatura - Cruel Killers
Cruel Killers
   
» Gruplar  
Arcane
Diken
Episode 13
Freedom Gray
Kasatura
Knightmare


HABERLER - ALBÜMLER - GRUPLAR - STÜDYO - SHOP - S.S.S - LİNKLER - İLETİŞİM
Copyright © 2008 Raven Records